Kørlund Biler er en forretning hvor vi igennem 46 år, har lagt stor vægt på ærlighed og kvalitet.

Vi kan blandt andet tilbyde dig Danmarks flotteste brugte biler, som du i ro og mag, og uanset vejret kan betragte i vores 1100 kvadratmeter store indendørs udstilling.

Hos os koster topkvalitet og luksus ikke en formue, klik på "Biler til salg" og se vores store udvalg af kvalitetsbiler, alle i absolut topstand med meget lave kilometertal.

Se hvor let og elegant, du i forhold til at købe fabriksny bil, enten kan spare flere hundredetusinde kroner, eller få meget mere kvalitet for de penge du måtte ønske at bruge på ny bil, og samtidig være bedre kørende.

Du går ikke på kompromis med kvalitet, komfort, udstyr og levetid. Hos os finder du kun kvalitetsbiler i en sådan stand, at de med normal vedligeholdelse har samme levetid, som hvis du køber fabriksny.

Alle vore priser er inklusiv dansk registreringsafgift og leveringsomkostninger - Ingen skjulte gebyrer.

 


 

Der er mange fordele ved at købe en brugt bil hos Kørlund Biler!

En af dem, er den meget omfattende og utraditionelle klargøring som hver enkelt bil gennemgår inden salg og levering.

Vores klargøring har en værdi af 20 – 40.000 kr. – hvilket betyder, at din nye bil er i topstand, men også, at den vil køre problemfrit i en længere periode uden store udgifter til reparation og service.

Når bilerne hjemkommer vaskes og rengøres de alle. Undervognen vaskes omhyggeligt, blandt andet for kontrol efter større trafikskader.

Bemærk vores flotte billeder af bilernes undervogn!

Lakken efterses omhyggeligt, hvorefter den forsegles med professionel voks.

Mekanisk gennemgår vi bilerne meget omhyggeligt. Alle biler leveres med nye dæk i et godt kvalitetsmærke, nye bremseskiver og klodser, nyt batteri, nye drivremme, ny tandrem og spænderulle (her anvendes kun originale dele) nye filtre d.v.s. oliefilter, luftfilter, brændstoffilter og pollenfilter, viskerblade, kørelys og meget andet. Bremsevæsken udskiftes, kølervæske, gearkasseolie og servoolie kontrolleres. Styretøj, bremseslanger, bremserør, bærearme, bøsninger og udstødning efterses og eventuelle defekte dele udskiftes. Klimaanlæget efterses og eventuelt påfyldes nyt kølemiddel. 

Alle biler leveres nysynet og godkendt af  FDM

med et meget lavt forureningsniveau!

(Dog enkelte undtagelser - spørg Kørlund Biler)

 


 

Bestem selv prisen.... 

Hos Kørlund Biler har du flere muligheder når du køber bil.

Bedste løsning - Få bilen leveret topklargjort, med nye bremser, ny tandrem, nye dæk, nyt batteri, kørelys, totalgaranti, rustgaranti, nysynet og meget andet til annonceret pris.

Discount løsning - Du bestemmer selv hvad der skal udføres af klargøring og service, og hvor meget garanti du ønsker på bilen (Du har altid reklamationsret i.flg. købeloven) Bilen leveres som aftalt til fast pris.

"Gør det selv" løsning - Spar penge - Køb bilen som den er udstillet i vores forretning - Du står selv for slutklargøring og syn. Er bilen uden dansk registreringsafgift, skal du selv anmelde bilen til Skat. Vælger du denne løsning får du tilstandsrapport på bilen, så du ved hvad du køber. Kontakt os for mere info og pris på den enkelte bil.

 


 

MIN DRØMMEBIL - Klik på linket og læs historien om Carstens flotte Mercedes

https://tdch1034626-my.sharepoint.com/:b:/g/personal/per_koerlund_dk/

Eb4F9YBp2TlDjTMN_qxiGG0B8BxQHsCxEh7WS4h1Ntsbfg?e=tmEgid

 


 

  Hos Kørlund Biler betaler du ikke ekstra når du vælger automatgear og læderkabine!

 


 

Kilometersvindel !

I FDM''s medlemsblad Motor nr. 7/8 2012 kan vi endnu engang læse om speedometersvindel.

FDM skriver, at der er meget mere svindel med kilometertælleren i Tyskland end i Danmark.

Speedometersvindel er kendt over alt i verden og der er ingen grund til at antyde, at tyskere skulle være større forbrydere end danskere, det tror vi ikke på - mon ikke denne forskel snare hænger sammen med, at der er ca. 90 millioner mennesker i Tyskland og knap 6 millioner i Danmark.

FDM skriver, at det er meget svært at bedømme, om en bil har kørt 200.000 eller 300.000 kilometer, og det er rigtigt. Kun med meget avanceret udstyr og adskillelse af motor med mere, kan dette konstateres, og det er derfor næsten umuligt for forbrugeren at vide sig sikker, derfor kan køb af en bil som viser 190.000 kilometer på speedometeret, men som i virkeligheden har kørt 300.000 kilometer, blive et meget dyrt bekendtskab.

Netop derfor sælger vi hos Kørlund Biler meget sjældent biler med høje kilometertal, vi har helt enkelt for lidt sikkerhed for, om kilometertallet er rigtigt - vi har af samme grund specialiseret os i biler med meget lave kilometertal, typisk imellem 0 og 30.000 kilometer - for lige så svært det er at bedømme, om en bil har kørt 200 eller 300.000 kilometer - lige så nemt er det, at bedømme om bilen har kørt 15.000 kilometer eller 115.000 kilometer.

Også på dette område gennemgår vi alle biler meget omhyggeligt. En væsentlig faktor der ligger til grund for vores bedømmelse af bilen er, datomærkninger på blandt andet dæk, bremser, filtre, tandrem etc. - for eksempel er det et godt tegn, hvis en bil årgang 2002 kørt 15.000 kilometer, stadig kører på sine originalmonteret dæk, datostemplet i 2002 og stadig som nye. Mere mystisk ville det se ud, hvis samme bil årgang 2002 står monteret med halvt nedslidte dæk, datostemplet i 2008.

 

INGEN bliver snydt hos Kørlund Biler - skulle vi mod forventning tage fejl, er alle vores kunder helgarderet af vores skriftlige kilometergaranti -

du får helt enkelt dine penge igen!

 


  

Spar mange penge.....

Hvis fornuften sejre og du gerne vil spare mange penge, er det en god idé at besøge Kørlund Biler - hos os kan du få råd til meget mere. Du kan nemt spare 200.000 kr. eller meget mere i forhold til at købe fabriksny bil i en god kvalitet.

Tænk på, hvor mange dejlige rejser og meget andet godt du kan købe for 200.000 kr.  - det er da meget sjovere end værditabet på en bil

Hos os kan du nemlig købe en god og rummelig luksus familiebil i topkvalitet, med en levetid på 10 - 15 år, alene for det det koster i værditab på en ny bil i samme klasse, på bare 3 år.

Også i forhold til løsninger som privatleasing eller almindelig finansiering kan du spare rigtig mange penge.

Du kommer fra A til B på nøjagtig den samme tid, som hvis du køber fabriksny bil - du går ikke på kompromis med kvalitet, driftsikkerhed og levetid.

 


 

Køber du mini eller mikrobil taber du flest penge....

Små biler har de senere år været de mest solgte i Danmark.

De lave nyvognspriser og det store udbud af brugte minibiler afspejler sig tydeligt på brugtvognsmarkedet, hvor vi ser de helt små biler lide store værditab.

En tendens, der nok vil fortsætte de næste mange år. De større biler holder omvendt værdien langt bedre end tidligere. Under alle omstændigheder er værditabet noget man som køber skal være opmærksom på, når man handler bil.

 


 

Privatleasing er let, men det er også dyrt.... 

Hvis du gerne vil bruge rigtig mange penge på din nye bil og gerne vil kører i sidste nye skrig, er privatleasing sikkert noget for dig.

Vælger du at privatlease en god kvalitetsbil som Audi, BMW, Volvo med flere, betaler du typisk, hvis du regner udbetaling og alle omkostninger med, imellem 200.000 og 400.000 kr. på 36 måneder.

Hvis du kan nøjes med topkvalitet, masser af udstyr, super komfort, god sikkerhed, masser af køreglæde, god driftsikkerhed og lang levetid, bør du lægge vejen forbi Kørlund Biler - alt dette får du nemlig hos os, ofte til en pris, der er langt mindre end, hvad det koster at privatlease en kvalitetsbil i bare 36 måneder.

Bilen er din ejendom, du skal ikke aflevere den efter 36 måneder - du skal ikke stå til regnskab for, hvordan bilen ser ud når du aflevere den, ej heller for, hvem du låner bilen ud til, eller hvor du kører hen i din ferie.  

Du skal ikke betale ekstra når du aflevere bilen for trafikskader, dæk og meget andet.

Det bedste af det hele er, at du slet ikke skal aflevere bilen efter 36 måneder, pengene er ikke brugt og du har normalt stadig en rimelig værdi tilbage i bilen.

 

Det er da sund fornuft

 


 

I dette afsnit har vi samlet de oftest stillede spørgsmål i vores forretning.

Er der andet du savner svar på, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

 

Hvorfor betale 170.000 kr. for en 10 år gammel bil, når man kan købe en helt ny til samme pris?

Husk pris og kvalitet hænger sammen. Det er ikke svært at finde en fabriksny bil i et af de billigere mærker til 170.000 kr. - men her køber du og får en bil til 170.000 kr. Vælger du at købe f.eks. en Mercedes B200, får du en bil, som fra ny har kostet 4-500.000 kr.

Dette betyder stor kvalitetsforskel, større driftsikkerhed, færre værkstedsbesøg, mere komfort og større køreglæde. Og da vores biler sælges og leveres meget tæt på nyvognsstand, har du samme levetid i bilen som hvis du køber en årg. 2020 i et af de billigere mærker. At en kvalitetsbil har en længere levetid, som også betyder mindre afskrivning, ses tydeligt på landevejen. Det er værd at lægge mærke til, hvor mange f.eks. Mercedes, BMW, Audi, Volvo med flere, der stadig er kørende i god stand efter 12 til 15 år, i forhold til de billigere mærker. 

Kan man som kunde stole på, at bilen ikke har kørt flere kilometer end speedometeret viser?

Ja, det kan du. Vi bruger meget tid på at gennemgå bilerne og netop dette lægger vi stor vægt på. Vi tjekker alle biler vi får hjem for slid og defekter, tjekker datomærkninger i dæk, filtre, bremseklodser og meget andet. Vi tjekker servicebøger, kontakter værksteder hvor bilerne tidligere har været serviceret, tjekker oplysninger fra de bilinspektioner i udlandet hvor bilerne er synet etc. Det hele sammenholder vi så med de oplysninger vi har på bilen og bilens kilometertal. Det er en god idé, at kigge på vores billeder af bilens undervogn, har bilen kørt eksempelvis 120.000 kilometer, kan undervognen ikke se sådan ud.

Husk, du er altid velkommen til, med egne øjne, at se den udvalgte bil på lift. Skulle vi mod forventning tage fejl, er alle vores kunder sikret af vores kilometergaranti.

Hvad med vores gamle bil, tager I den i bytte?

Vi tager gerne din bil i bytte. Vi kan ofte også hjælpe dig med at sælge din bil privat, hvor du normalt vil kunne opnå en højere pris. Hos os har du også efter at der er indgået en købs/salgsaftale, hvis andet ikke er aftalt, mulighed for at sælge din bil til anden side frem til leveringsdato. Det vil sige, at får du et bedre bud end det vi har givet dig, behøver du ikke at ærgre dig, du sælger blot bilen.

Hvad hvis man køber en af Jeres biler og er uheldig at få en trafikskade hvor bilen måske er totalskadet, hvad siger forsikringen?

Det har til nu ikke været et problem. Med så mange biler vi har solgt igennem årene kan det ikke undgås, at flere af vores kunder har været uheldige.

Vores erfaring er, at man generelt er blevet godt behandlet af forsikringsselskaberne og de udbetalte erstatninger bestemt har været rimelige. Hvis der er tegnet kaskoforsikring på bilen, skal forsikringsselskabet erstatte køretøjet op til handelsværdi og handelsværdi er den pris der er betalt for bilen minus normal afskrivning. Det vil sige, at forsikringsselskabet skal betale det, det på skadetidspunktet koster at købe en tilsvarende bil for, samme stand og kilometertal.

Hvad med gummilister, gummibøsninger og pakninger på biler der er 8 - 10 år gamle?

Det er normalt ikke et problem på en kvalitetsbil, men det er en af forklaringerne på, at vi i dag kun sælger biler som Audi, BMW, VW, Volvo med flere i samme kategori. På biler i denne klasse, er kvaliteten så høj, at problemet meget sjældent ses, hvor det på bilmærker i den billige ende er ganske almindeligt at se rådne gummilister og ophæng når disse er 10 år gamle. Men det er selvfølgelig en af de ting vi er opmærksom på ved klargøring af bilerne, er der dele som er defekt bliver det udskiftet.

Hvad er en afhentningsbil?

En afhentningsbil er en bil der sælges til reduceret pris, som den er og som tidligere ejer har kørt i den uden garanti.

Klargøring, service, reparation og garanti kan på disse biler normalt aftales specifikt mod merpris. Reklamationsret ifølge købeloven.

Der kan være fornuft i at købe sådan en bil, da der ofte er mange penge at spare, men købere af disse biler er i nogen tilfælde bedst tjent med, selv at kunne udføre service og reparationer m.m.

Er der fordele ved at købe en bil som kun har kørt 30.000 km? Er en bil der har kørt 150.000 km ikke lige så god, når man vælger et kvalitetsmærke?

Selvom man betaler lidt ekstra, er der stor fordel ved at købe en bil med lavt kilometertal, også selvom det er en Mercedes eller Audi. 150.000 km er jorden rundt næsten 3 gange - dette gøres ikke uden slid, uanset hvilket bilmærke du vælger. Væsentligt er det, at med det kørselsbehov de fleste har, vil en bil der allerede har kørt 150.000 km når du køber, hurtigt passerer 200.000 km, hvilket betyder flere reparationer og større værkstedsregninger, samtidigt med, at bilen meget hurtigt mister sin værdi.

Hvornår er det en god idé at købe brugt bil hos jer?

Det er altid en god idé at købe brugt bil hos os - men er du enig i følgende, kan du helt sikkert få stor glæde af at handle bil hos os.

Jeg vil gerne ha'' kvalitet og køreglæde for mine penge, jeg skifter ikke bil hvert andet år, jeg går ikke op i om bilen er sidste nye model, men det betyder meget, at bilen er i god stand og at den er trafiksikker og driftsikker at køre i. Jeg har ikke lyst til, og måske ikke råd til, at købe bil til en halv million kroner for at få den gode kvalitet. Jeg har ikke lyst til et værditab på 200.000 kr. eller mere på 2 år, som der typisk er på dyre biler. Jeg har ikke lyst til at køre rundt i en lille potte, fordi jeg ikke har råd til andet, jeg har heller ikke lyst til at købe en lille bil, hvor familien skal side som "sild i en tønde" og hvor der dårligt er plads til tandbørsten når vi skal på ferie.

Er du enig, så kig forbi - Kørlund Biler er altid et besøg værd.

Hos os vil du opdage, at kvalitet ikke behøver at koste en formue!

 


 

 

De fleste af vores biler har været kørt af ældre mennesker, men det betyder ikke, 

at bilerne er kørt "døde" - se selv:

http://www.youtube.com/watch?v=qG4IaHgqH00&feature=player_embedded

 


Prøvetur -  

Det er selvfølgelig altid muligt, at prøve vores biler inden køb!

På grund af bilernes placering i vores udstillinger er tidsbestilling nødvendig.

 


   

Husk det vigtigste når du vælger bil

– din og din families sikkerhed.

Uanset sikkerhedsudstyr, vil den altid være størst i en større bil

og meget mere værd end 3 km. pr. ltr.!

 


 

De er sjældne, men de findes: Ældre biler, der ikke har kørt.

Det er ikke svært at finde brugte kvalitetsbiler af mærker der holder langt bedre end andre. Men det er ikke lige meget, som nogen tror, hvor mange kilometer bilen har kørt. Trods god kvalitet og effektiv rustmodstand er der ingen biler der kan køre fra mekanisk slid af mange komponenter. 250.000 kilometer er mange, selv for en kvalitetsbil og kan nemt vise sig at blive et dyrt bekendtskab.

Omvendt er der store fordele ved at investerer i en brugt kvalitetsbil med lavt kilometertal frem for at købe en ny eller nyere bil i et billigere mærke. F.eks. er en 10 år gammel Audi langt bedre rustbeskyttet end en samtidig eller måske væsentlig nyere model i et billigere mærke. Det betyder, at levetiden på Audi’en (BMW, VW, Volvo m.fl.) er væsentligt længere og afskrivningen væsentligt mindre. Der til kommer køreoplevelsen som er helt speciel og helt anderledes i en kvalitetsbil med lavt kilometertal – især hvis du har prøvet en mængde nyere brugte biler med højere kilometertal, er du ikke et sekund i tvivl. En meget stor fordel ved en kvalitetsbil som måske kun har kørt 30.000 kilometer er selvfølgelig, at bilen har et langt liv og mange kilometer foran sig inden egentlige dyre reparationer.

Det er præcis denne type biler Kørlund Biler har specialiseret sig i, kvalitetsbiler med meget lave kilometertal. Vi sælger kun biler i absolut topstand - det er derfor noget af et detektivarbejde at finde disse biler. Mange af bilerne kommer fra dødsbo i Tyskland, Italien og Luxemburg, hvor de har været opmagasineret professionelt i en årrække. I Sydeuropa anvendes næsten ingen vejsalt, rust og tæring ses derfor sjældent.

Vi sælger typisk bilerne til et publikum der sætter pris på kvalitet og oplevelsen af en ”ny” bil til en overkommelig pris.

 


En anden spændene side:

www.veteranposten.dk

 


 


En brugtvognsforhandlers rygte er ikke altid godt –

Heldigvis er vi ikke alle ens!

Vi er kede af, at mange gør os til forbrydere på baggrund af diverse tv udsendelser, aviser og blade – der findes faktisk ærlige og reelle bilforhandlere!

Vi bygger vores forretning på ærlighed og kvalitet, og har gjort det igennem 40 år!

Hos os kan du handle trygt og altid få hjælp, både før og efter du har købt din bil!

Kig forbi – brug din sunde fornuft – så er du ikke længere i tvivl!

 


 

Importbiler og miljø

Man har ofte kunne læse i aviser og blade, at der må sættes en stopper for den stærkt stigende import af gamle, svinende luksus biler fra Tyskland. Flere, endda kendte politikere, har kaldt disse biler for det rene ”skrot” og har udtalt at bilerne udelukkende kommer til Danmark fordi de ikke længere må køre i Tyskland efter indførslen af miljøzoner i en række tyske byer.

Dette er absolut ukorrekt og direkte løgn!

Samtlige af vores benzinbiler er ikke på nogen måde blevet kasseret af tyskerne, ej heller blevet forbudt at køre i en række tyske storbyer på grund af miljøzoner. Alle vores biler er godkendt af TUV i Tyskland og har opnået eller kan opnå grøn miljømærkat ”umweltplakette” Euro 4. Den grønne Euro 4 plakette tildeles den mest miljøvenlige kategori af biler og betyder, at du uden problemer kan køre i alle miljøzoner i Tyskland. Det vil sige, at alle vores biler har et yderst acceptabelt og meget lavt forureningsniveau.

Derudover bliver samtlige biler testet og miljøgodkendt i Danmark, inden de kommer ud på de danske landeveje.

Skal du til Tyskland og køre i miljøzoner (du kan stadig køre frit uden for miljøzonerne) skal din bil være forsynet med en ”umweltplakette” i nederste højre hjørne af forruden. Benzinbiler med katalysator registreret efter 1. januar 1993 kan uden problemer få disse mærkater. Mærkaterne er ikke tidsbegrænset og skal kun udskiftes hvis du får nyt bilnummer. Køretøjets bilnummer skal stemme overens med angivelserne på mærkaten.

 

 

Vil du vide mere er du altid velkommen til at ringe til os.


 

Lidt om vores prispolitik.
 

Vores prispolitik beskrives nok bedst med en lille historie.

Min kone og jeg var i en af vores store hvidvare forretninger for at handle. Et ældre ægtepar er kommet før os og står og kigger på en emhætte til 3.695 kr.

Ekspedienten henvender sig til dem og spørger om de skal have sådan en med hjem. Den ældre dame svare, at de ikke har råd i denne måned. 

Ekspedienten forsætter helt uopfordret, jamen hvis I nu får den for 2.500 kr.

Damen kigger på sin mand og siger så, ja tak, det vil vi gerne.

Havde ægteparret takket ja første gang, havde de med garanti, fået lov til at betale 3.695 kr. Er det rimeligt?

 

Det er præcis den prispolitik vi ikke ønsker hos Kørlund Biler. Vi vil gerne være ærlige og reelle og behandle alle vores kunder ens.

Derfor har vi ikke lagt et større beløb på prisen, beregnet til afslag og rabatter. Med den politik er der en stor kundegruppe man snyder og det ønsker vi ikke. Vi synes ikke, at det er rimeligt, at prisen på en vare er afhængig af, hvor god man er til at "prutte"  

 

  


 

VÆRD AT TÆNKE OVER INDEN DU DRAGER AFSTED!

Du kan måske spare penge ved at importerer din bil selv.

 

HOS OS FÅR DU TIL GENGÆLD TRYGHED!

- garanti for, at din "nye" bil ikke har været udsat for større trafikskader.

- garanti for, at bilen ikke har kørt mange flere kilometre end oplyst.

- garanti for, at bilen leveres topklargjort med styretøj, bremser, dæk, udstødning og undervogn i perfekt stand.

- garanti for, at du i 6 måneder, kan få repareret din bil ganske gratis og derudover har hele 2 års reklamationsret.

- garanti for, at du får det du forventer for dine penge.

- garanti for, at din forhandler er i nærheden når du har et problem. 

VI HAR ALTID MANGE GODE TILBUD PÅ VEJ - ALLE MED MEGET LAVE KM-TAL!

HUSK: HOS OS KAN DU KØBE EN BIL MED OP TIL 15 ÅRS LEVEALDER - TIL PRISER FRA UNDER 80.000 KR!

FINDER DU IKKE DET DU SØGER HER, SÅ RING TIL OS PÅ 48188030 ELLER MOBIL 20138307.

 

 

VI TAGER FORBEHOLD FOR EVT. TASTEFEJL PÅ VORES HJEMMESIDE!

 

Gå til toppen
Copyright © Kørlund Biler